HTML

Mi ez?

Hévízi szállásokkal kapcsolatos infók, hévízi programajánlók, események.

Friss topikok

Szállások, szállás-ajánlatok, wellness-hétvégék Hévízen

2010.02.17. 11:10 hevizszallas

Fáradtság és kimerültség ellen Hévíz!

Címkék: reggeli tavasz internet wifi szállás akció masszázs hévíz hévízi tó

Amikor úgy érzi az ember, hogy hazaérve olyan jó lenne elmerülni egy kád forró vízben, de mikor hazaér, csak a házimunka és gond találja, érdemes azonnal elutazni Hévízre.


Magyarország egyedül álló gyógyászati értékeivel nemcsak azoknak érdemes megismerkedni akik gyógyíttatni akarják magukat, hanem azoknak is akik éppen hosszú ideig egészségesek akarnak maradni.

Tavaszi Wellness Hét az Andrea Apartmanban!

7 éjszaka egy szép, kényelmes apartmanban, 7 alkalommal reggeli 2 fő részére, 2 kényeztető gyógymasszázs, 2 pedikűr vagy manikűr, zárt parkoló használata.

A csomag ára: csak 69.000 Ft 2 fő részére! Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza!

Foglaláshoz, érdeklődéshez klikkeljen ide.

Ha Hévízen jár, akár télvíz idején, fürödjön meg a tóban, melynek vizét geotermikus energia melegíti. A Hévízi tó hőmérséklete a föld mélyéből előtörő hideg és meleg forrásvizek keverékének eredménye, a hűvösebb hónapokban is egyedülálló élményt nyújt. Ne feledje, a hévízi kúra hatása komplex, amelyben pontosan meghatározott szerep jut a víz hőfokának, kémiai összetételének, iszapnak, levegőnek, radioaktív sugárzásnak, éghajlatnak és a gyógy és wellness kezeléseket adó szolgáltatók szakértelmének egyaránt.

Frissítő Napok Hévízen, a Korona Panzióban

Március 11-ig most 6 nap, 5 éjszaka reggelivel, üdvözlőkoktéllal, gyertyafényes romantikus vacsorával, ingyenes szolárium- és szaunahasználattal, egy lazító test-, és egy frissítő aromaterápiás masszázzsal csak 22.900 Ft / fő! Félpanzióval is csak 33.900 Ft / fő, egyágyas felár 6000 Ft / 5 éj.

A Vendégek számára díjmentesen biztosítják a vezeték nélküli internetcsatlakozást (Wifi), a szobaszéf használatát és zárt udvarban a parkolási lehetőséget.

Az idegenforgalmi adó (410 Ft / fő / nap (18 – 70 év)) külön fizetendő.

Szállásfoglaláshoz kérjük kattintson ide.

Miután elmerült a gyógyító, testet-lelket felmelegítő vizében, válasszon kedvére a további kényeztetések közül: masszázsok, arc-és testkezelések, szauna, rekreáció, gasztronómiai meglepetések...

Sétáljon egyet Magyarország egyik legbarátságosabb kisvárosában, Hévízen, töltődjön fel a városkát átjáró energiából!

Hévízen mindig jó! A Magdalena Apartman 6 éjszakás ajánlata

7 nap 6 éjszaka szállás szép, tágas jól felszerelt apartmanban Hévízen, a Kossuth utcában: köszöntőital érkezéskor, 1 ajándék masszázs, 6 tófürdő belépő, valamint 10% kedvezmény a közeli szolgáltatásokból!

Mindez csak 30.400 Ft / fő áron (az ár tartalmazza az idegen forgalmi adót). Szeretettel várjuk!

Ha szeretné lefoglalni szállását, kattintson ide.

További tavaszi akciós és kedvezményes szállás-ajánlatok a hevizszallas.hu oldalon találhatóak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hevizszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr171765715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása