HTML

Mi ez?

Hévízi szállásokkal kapcsolatos infók, hévízi programajánlók, események.

Friss topikok

Szállások, szállás-ajánlatok, wellness-hétvégék Hévízen

2010.02.17. 11:10 hevizszallas

Fáradtság és kimerültség ellen Hévíz!

Címkék: reggeli tavasz internet wifi szállás akció masszázs hévíz hévízi tó

Amikor úgy érzi az ember, hogy hazaérve olyan jó lenne elmerülni egy kád forró vízben, de mikor hazaér, csak a házimunka és gond találja, érdemes azonnal elutazni Hévízre.


Magyarország egyedül álló gyógyászati értékeivel nemcsak azoknak érdemes megismerkedni akik gyógyíttatni akarják magukat, hanem azoknak is akik éppen hosszú ideig egészségesek akarnak maradni.

Tavaszi Wellness Hét az Andrea Apartmanban!

7 éjszaka egy szép, kényelmes apartmanban, 7 alkalommal reggeli 2 fő részére, 2 kényeztető gyógymasszázs, 2 pedikűr vagy manikűr, zárt parkoló használata.

A csomag ára: csak 69.000 Ft 2 fő részére! Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza!

Foglaláshoz, érdeklődéshez klikkeljen ide.

Ha Hévízen jár, akár télvíz idején, fürödjön meg a tóban, melynek vizét geotermikus energia melegíti. A Hévízi tó hőmérséklete a föld mélyéből előtörő hideg és meleg forrásvizek keverékének eredménye, a hűvösebb hónapokban is egyedülálló élményt nyújt. Ne feledje, a hévízi kúra hatása komplex, amelyben pontosan meghatározott szerep jut a víz hőfokának, kémiai összetételének, iszapnak, levegőnek, radioaktív sugárzásnak, éghajlatnak és a gyógy és wellness kezeléseket adó szolgáltatók szakértelmének egyaránt.

Frissítő Napok Hévízen, a Korona Panzióban

Március 11-ig most 6 nap, 5 éjszaka reggelivel, üdvözlőkoktéllal, gyertyafényes romantikus vacsorával, ingyenes szolárium- és szaunahasználattal, egy lazító test-, és egy frissítő aromaterápiás masszázzsal csak 22.900 Ft / fő! Félpanzióval is csak 33.900 Ft / fő, egyágyas felár 6000 Ft / 5 éj.

A Vendégek számára díjmentesen biztosítják a vezeték nélküli internetcsatlakozást (Wifi), a szobaszéf használatát és zárt udvarban a parkolási lehetőséget.

Az idegenforgalmi adó (410 Ft / fő / nap (18 – 70 év)) külön fizetendő.

Szállásfoglaláshoz kérjük kattintson ide.

Miután elmerült a gyógyító, testet-lelket felmelegítő vizében, válasszon kedvére a további kényeztetések közül: masszázsok, arc-és testkezelések, szauna, rekreáció, gasztronómiai meglepetések...

Sétáljon egyet Magyarország egyik legbarátságosabb kisvárosában, Hévízen, töltődjön fel a városkát átjáró energiából!

Hévízen mindig jó! A Magdalena Apartman 6 éjszakás ajánlata

7 nap 6 éjszaka szállás szép, tágas jól felszerelt apartmanban Hévízen, a Kossuth utcában: köszöntőital érkezéskor, 1 ajándék masszázs, 6 tófürdő belépő, valamint 10% kedvezmény a közeli szolgáltatásokból!

Mindez csak 30.400 Ft / fő áron (az ár tartalmazza az idegen forgalmi adót). Szeretettel várjuk!

Ha szeretné lefoglalni szállását, kattintson ide.

További tavaszi akciós és kedvezményes szállás-ajánlatok a hevizszallas.hu oldalon találhatóak.

Szólj hozzá!

2010.01.13. 13:26 hevizszallas

Újabb fejlesztések indulnak Hévízen

Címkék: turizmus szállás fejlesztés hévíz

Nagyléptékű fejlődés indul el Hévízen 2010 év elején a turizmus fejlesztés területén, melynek eredményei már a 2010-es szezonban tapasztalhatók lesznek.

A Hévízre érkező vendégek a város több pontján "Touch info" terminálokon (elektronikus információs pont) kereshetnek majd programokat, szállásokat és éttermeket, emellett számos túra térkép és útbaigazító tábla is segíti majd az üdülés élménygazdagabbá való tételét.

Kerékpáros termékfejlesztés keretében térképek, út jelölések és egész napos programok is megvalósításra kerülnek, emellett garantált programok és városi animáció várja majd a fürdőváros látogatóit.

Mindez annak köszönhető, hogy a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület pályázatot nyújtott be a Nyugat–Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökséghez a "Balatoni Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezetek támogatása" címmel megjelent felhívásra. Ennek eredményeként 47.158.000 Ft támogatást ítélt meg számára a szakmai döntéshozó bizottság.

A támogatás az 55.480.000 Ft-os összköltségvetéssel megvalósuló projekt 85%-át finanszírozza. A projekt a turistáknak szóló látványos elemek mellett számos kutatási, fejlesztési, képzési és szervezési elemet tartalmaz, ami a vendégigények pontosabb meghatározását és kielégítését teszik lehetővé. A pályázat előkészületeiben nagy segítséget nyújtott Hévíz Város Önkormányzata, az egyesület tagjai valamint a helyi civil szervezetek, akik részvételére a megvalósítás során is számítunk.

Szólj hozzá!

2010.01.10. 21:31 hevizszallas

Kikapcsolódás Hévízen télvíz idején

Címkék: tél szállás akció wellness hévíz

Valljuk be őszintén, belföldön (sajnos) nem jellemző a téli üdülés, pedig januárban, februárban bőven lehet válogatni főleg az akciós szállás-ajánlatokból, legalábbis aki Hévízre látogatott ilyenkor, télvíz idején, az eddig még biztosan nem csalódott.

Idén a szállodák ajánlatai mellett a hévízi magánszállások, illetve a Hévízi Szobakiadók is nagyon kitettek magukért, van szálláshely, ahol gyertyafényes, pezsgős, romantikus vacsorára csábítják a fiatal párokat Bálint napja alkalmából, de olyannal is találkozhatunk, ahol a Valentin Nap 2 hétig tart!

Aki egy tartós wellness-hétvégére vágyik, az sem marad hoppon, van itt Antistressz Napoktól kezdve a Hétvégi Wellness Akcióig minden, mi testnek-léleknek ingere, elég telefonálni, vagy online lefoglalni az ajánlatot, és nincs más hátra mint megérkezni és engedni a csábításnak, kényeztetésnek.

Hévíz a családosokról sem feledkezett meg, léteznek természetesen baba- és család-barát szállások a városban, itt lehet találni Farsangi, sőt 2010.03.11-ig tartó akciós, gyermekkedvezményes csomagajánlatot is.

A hab a tortán: ha valaki a Hévízi Szobakiadók Szövetsége tagjánál veszi igénybe a szállást, akkor kap egy olyan kulcstartót, melynek felmutatásával jogosult Hévíz legtöbb szolgáltatójánál kedvezmény igénybevételére. Ön miért is szalasztaná el ezt a lehetőséget? Foglalja le szállását még ma Hévízen: http://www.hevizszallas.hu

Szólj hozzá!

2010.01.10. 17:26 hevizszallas

Hévíz télen is vár!

Címkék: tél szállás hévíz 2010 gyógykúra hévízi tó gyógyüdülés

Hévíz egész évben nyitva áll Vendégei előtt, velünk bizony januárban, februárban, de még márciusban is jól jár, a hévízi magánszálláshelyek télen ugyanúgy várják Önt és Családját, mint főszezonban.

A hévízi tó gyógyító vize kellemesen meleg, fürdőzésre most ugyanúgy van lehetőség, mint a melegebb évszakokban.Az tél Hévízen a gyógyüdülés, a gyógykúrák igazi szezonja. Ha szeretne minimális térítéssel TB által támogatott kúrát igénybe venni Hévízen, akkor csupán az alábbiakat kell tennie:

  • keresse fel háziorvosát, kérjen tőle reuma szakorvosi vizsgálatra beutalót
     
  • látogasson el a legközelebbi reuma szakrendelések egyikére (itt a különböző diagnosztikai vizsgálatok után személyre szabott kúrát fog ajánlani a szakorvos)
     
  • foglalja le szállását nálunk akár online, akár telefonon
     
  • érkezés után az otthonról hozott kezelőlappal jelentkezzen a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház diszpécsereinél, ők adják meg a gyógykezelések pontos helyét és időbeosztását


Természetesen nem feledkeztünk meg a családosokról sem, télen is tartogatunk néhány családbarát szállás-ajánlatot, párok figyelmébe pedig a hétvégi csomagjainkat ajánljuk.

NE FELEDJE! A Hévízi Szobakiadók Szövetsége tagjainál a partnereknek köszönhetően - akiket minden szobában információs mappa mutat be - színvonalas szolgáltatásokhoz és egy speciális kulcstartó felmutatásával kedvezményekhez juthat elérhető árakon!

Legyen Hévíz Vendége télen is, mi szeretettel várjuk!

Szólj hozzá!