HTML

Mi ez?

Hévízi szállásokkal kapcsolatos infók, hévízi programajánlók, események.

Friss topikok

Szállások, szállás-ajánlatok, wellness-hétvégék Hévízen

2010.01.10. 17:26 hevizszallas

Hévíz télen is vár!

Címkék: tél szállás hévíz 2010 gyógykúra hévízi tó gyógyüdülés

Hévíz egész évben nyitva áll Vendégei előtt, velünk bizony januárban, februárban, de még márciusban is jól jár, a hévízi magánszálláshelyek télen ugyanúgy várják Önt és Családját, mint főszezonban.

A hévízi tó gyógyító vize kellemesen meleg, fürdőzésre most ugyanúgy van lehetőség, mint a melegebb évszakokban.



Az tél Hévízen a gyógyüdülés, a gyógykúrák igazi szezonja. Ha szeretne minimális térítéssel TB által támogatott kúrát igénybe venni Hévízen, akkor csupán az alábbiakat kell tennie:

  • keresse fel háziorvosát, kérjen tőle reuma szakorvosi vizsgálatra beutalót
     
  • látogasson el a legközelebbi reuma szakrendelések egyikére (itt a különböző diagnosztikai vizsgálatok után személyre szabott kúrát fog ajánlani a szakorvos)
     
  • foglalja le szállását nálunk akár online, akár telefonon
     
  • érkezés után az otthonról hozott kezelőlappal jelentkezzen a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház diszpécsereinél, ők adják meg a gyógykezelések pontos helyét és időbeosztását


Természetesen nem feledkeztünk meg a családosokról sem, télen is tartogatunk néhány családbarát szállás-ajánlatot, párok figyelmébe pedig a hétvégi csomagjainkat ajánljuk.

NE FELEDJE! A Hévízi Szobakiadók Szövetsége tagjainál a partnereknek köszönhetően - akiket minden szobában információs mappa mutat be - színvonalas szolgáltatásokhoz és egy speciális kulcstartó felmutatásával kedvezményekhez juthat elérhető árakon!

Legyen Hévíz Vendége télen is, mi szeretettel várjuk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hevizszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr901661610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása