HTML

Mi ez?

Hévízi szállásokkal kapcsolatos infók, hévízi programajánlók, események.

Friss topikok

Szállások, szállás-ajánlatok, wellness-hétvégék Hévízen

2010.01.10. 21:31 hevizszallas

Kikapcsolódás Hévízen télvíz idején

Címkék: tél szállás akció wellness hévíz

Valljuk be őszintén, belföldön (sajnos) nem jellemző a téli üdülés, pedig januárban, februárban bőven lehet válogatni főleg az akciós szállás-ajánlatokból, legalábbis aki Hévízre látogatott ilyenkor, télvíz idején, az eddig még biztosan nem csalódott.

Idén a szállodák ajánlatai mellett a hévízi magánszállások, illetve a Hévízi Szobakiadók is nagyon kitettek magukért, van szálláshely, ahol gyertyafényes, pezsgős, romantikus vacsorára csábítják a fiatal párokat Bálint napja alkalmából, de olyannal is találkozhatunk, ahol a Valentin Nap 2 hétig tart!

Aki egy tartós wellness-hétvégére vágyik, az sem marad hoppon, van itt Antistressz Napoktól kezdve a Hétvégi Wellness Akcióig minden, mi testnek-léleknek ingere, elég telefonálni, vagy online lefoglalni az ajánlatot, és nincs más hátra mint megérkezni és engedni a csábításnak, kényeztetésnek.

Hévíz a családosokról sem feledkezett meg, léteznek természetesen baba- és család-barát szállások a városban, itt lehet találni Farsangi, sőt 2010.03.11-ig tartó akciós, gyermekkedvezményes csomagajánlatot is.

A hab a tortán: ha valaki a Hévízi Szobakiadók Szövetsége tagjánál veszi igénybe a szállást, akkor kap egy olyan kulcstartót, melynek felmutatásával jogosult Hévíz legtöbb szolgáltatójánál kedvezmény igénybevételére. Ön miért is szalasztaná el ezt a lehetőséget? Foglalja le szállását még ma Hévízen: http://www.hevizszallas.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hevizszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr811662323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása